MG HS, 2023 Model, Ses Yalıtımı

Kapılar

Kapı Plastikleri

Zemin

DrArtex Quattro 4mm
DrArtex Vibrobarrier 7+

Bagaj

DrArtex Quattro 4mm
DrArtex Vibrobarrier 7+

Tavan

Ses yalıtımı için konuğumuz 2023 MG HS. Zemini söktüğümüzde halının çok ince olduğunu ve bariyer içermediğini gördük. Zeminde kullanılan vibrasyon önleyici malzemeleri fotoğraflarda görebilirsiniz. Biz zemine ilk katman yani vibrasyon önleyici olarak DrArtex Quatro Double layer 4 mm kullandık. Onun üzerine ses sönümleyici ikinci katman olarak DrArtex Vibrobarrier 7+ kullandık.

Zemin yalıtımında ince malzemeleri kullanarak vaktinizi boşa harcamayın. Gerçekten etkili bir sonuç almak istiyorsanız ilk katman minimum 3.5 mm olmalıdır. Ve tek katman yeterli değildir. Sesi sönümlemek için ağır bir bariyere ihtiyaç vardır. DrArtex Vibrobarrier 7+ 7 mm kalınlığa sahip etkili bir bariyerdir.

Aracın fabrika çıkış ses yalıtım seviyesiyle, işlemlerimiz sonrasındaki halini gösteren görsellere gözatalım;

Fabrika çıkış ses yalıtım seviyesi
İşlemlerimiz sonrasındaki ses yalıtım seviyesi

Ses yalıtımı, otomotiv sektörü için üretilmiş sertifikalı ürünlerin kullanılması ve montaj aşamasının dikkatle yapılması gereken bir uygulamadır. Doğru şekilde uygulandığında aracınızda büyük komfor katacaktır. Farklı araçlardaki ses sistemi ve ses yalıtımı uygulama örneklerine gözatabilirsiniz, iletişim bölümümüzden bizimle irtibata geçip randevu oluşturabilirsiniz.

Uygulama Yaptığımız Diğer Araçlar
Scroll to Top